Bliv medlemHvem er WE

WE er en forening, hvor kvindelige ledere fra forskellige brancher får mulighed for at sparre i et tværfagligt netværk. Ambitioner og gode kvalifikationer er en selvfølge i WE. Vi vil inspirere dig til personlig og professionel udvikling gennem tværfaglig netværksparring.

For at du og vi andre kan få det fulde udbytte af netværket, er det en forudsætning, at du arbejder med og har en interesse for ledelse og/eller forretningsudvikling.


Hvordan bliver du medlem?


Når du ansøger om medlemskab i WE vil du blive kontaktet af et medlem af bestyrelsen for at forventningsafstemme og på den måde sikre, at alle medlemmer af WE har de kvalifikationer og forventninger, der skal til for at få udbytte af at være med i netværket

Du kan søge om medlemskab her


WE INSISTERER PÅ KVALITET


For at sikre et ligeværdigt og udbytterigt netværk skal du derfor opfylde en eller flere af nedenstående punkter for at blive medlem af WE.

Ejerleder

  • Det er din fuldtidsbeskæftigelse/ din primære indtægt

Leder

  • Har min. 2 års erfaring som leder eller leder af større projekter.
  • Har erfaring med forretnings- eller organisationsudvikling, f.eks. som HR-partner i en større virksomhed.
  • Er beslutnings- og budgetansvarlig.

Projektleder

  • Har du andre relevante kvalifikationer, er du velkommen til at sende en ansøgning, hvori du beskriver, hvordan du kan bidrage.


HVAD KOSTER DET?

Medlemskontingent for et år: Kr. 2.800 ekskl. moms.

Deltagelse i netværksmøde: Kr. 375 ekskl. moms pr. ordinært møde, du deltager i. Hvis du deltager i alle ordinære møder, vil det årlige beløb således blive 6.175 ekskl. moms.

'All-inclusive' medlemskab: 5.500 ekskl. moms, som betales på én gang, dækker det årlige medlemskontingent + adgang til alle ordinære netværksmøder.

Udfyld ansøgningsformular her